Gel anticelulitic Celulmina

Celulmina

GEL ANTICELULITIC

 FORMULĂ COMPLEXĂ NATURALĂ 

❯ Ajută la îndepărtarea depozitelor de celulită și a grăsimilor
❯ Ameliorează vizibilitatea vergeturilor

CE ESTE CELULMINA?

GEL ANTICELULITIC

Gel anticelulitic Celulmina este un tratament natural care ajută la îndepărtarea celulitei și în mod eficient reduce vizibilitatea vergeturilor. Acest gel, conține numeroase substanțe active, alcătuit dintr-o amestecătură de substanțe active complet naturale și anume tincture Hedera helix, Aesculus hypocastanum, Arnicae, Quercus cortex și Aethanolum menthae piperite. Ceea ce face să fie specifică, Celulmina, este marea cantitate de substanțe active folosite în formula aceasta naturală, care ajută la distrugerea celulitei, a straturilor de grăsime subcutanate și ameliorarea vergeturilor.
Gel anticelulitic Celulmina

EXPERIENȚA UTILIZATORILOR CELULMINA GEL ANTICELULITIC

Celulmina experiență utilizatorilor

Sunt încântată de Celulmina și am recomandat-o tuturor prietenelor mele, pentru că în primul rând am verificat-o pe pielea mea și într-adevăr elimină celulita.

Experiență utilizatorilor Celulmina gel anticelulitic

Acest gel este extraordinar, pe mine m-a ajutat foarte mult și cred că fiecare femeie care are probleme cu celulita și vergeturile trebuie să-l încerce.

CARE ESTE EFECTUL EI?

CUM ACȚIONEAZĂ CELULMINA?

Anticelulitic schemă

Formula Celulminei este alcătuită sub forma unui gel, deoarece pielea absoarbe mai ușor gelul decât crema. Pătrunde adânc în piele, iar acționarea substanțelor active este atunci mai eficientă și, astfel, este imposibilă limpezirea lui.

Marea concentrație a unor substanțe active specifice ale gelului respectiv îmbunătățește microcirculația țesutului subcutanat dar în același timp și permeabilitatea micilor vase sangvine. După folosirea regulată a Celulminei, efectul final este lipoliza, adică distrugerea straturilor de grăsime rezistente – celulitei. Pielea devine mai proaspătă, mai rezistentă, mai netedă și mai tonifiată, iar vergeturile devin mai puțin vizibile.

CONCENTRAȚIA RIDICATĂ A SUBSTANȚELOR ACTIVE NATURALE

CELULMINA ELIMINĂ CELULITA ȘI VERGETURILE ÎN TREI PAȘI

Anticelulitic pasul 1

Pasul #1

După două săptămâni de utilizare regulată a gelului, apar primele rezultate. Pielea este vizibil mai fină și mai netedă, iar stratul de la suprafață a celulitei este mai puțin vizibil și în stagnare.

Anticelulitic pasul 2

Pasul #2

După trei săptămâni substanțele active ale Celulminei pătrund adânc în straturile de grăsime și își încep procesul de distrugere. Aspectul pielii “coajă de portocală” se reduce semnificativ. Vergeturile existente sunt deja atenuate, iar apariția noilor vergeturi este imposibilă.

Anticelulitic pasul 3

Pasul #3

După obținerea rezultatelor dorite, utilizarea în continuare a Celulminei va ajuta la fixarea noului aspect al pielii și va înlătura posibilitatea apariției celulitei. O să păstrați aspectul neted și catifelat al zonelor dorite ale corpului, fară celulită și vergeturi.

UTILIZARE

CUM SE APLICĂ CELULMINA

Pentru a obține cele mai bune rezultate, recomandăm aplicarea zilnică a gelului, de două ori pe zi, dimineața și seara cu masaj. Gelul este cel mai bine să-l aplicați după un duș, datorită porilor dilatați, când pielea este curată și cel mai bine absoarbe substanțele active. Pielea absoarbe perfect gelul și nu lasă nici un film gras, precum nici urme nedorite pe îmbrăcăminte.

CORPUL PERFECT AL VISURILOR VOASTRE VĂ AȘTEAPTĂ!

Completați formularul cu datele dumneavoastră și CELULMINA gel anticelulitic va ajunge la adresa dumneavoastră în 1-2 zile lucrătoare.

❯❯ PROMO PREȚ ❮❮

România România 97 RON

Comandă 1

Comandă 2 + 1 GRATIS

2+1 Gratis

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la:

0769/200-020

Controlat de:

Direcția Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor BUZĂU

ACREDITAȚIA PE PRODUSELE COSMETICE - RENAR

Certificat de acreditare LI 518

PAPASELOR S.R.L.

CUI: 39085444